Slide background
Slide background
Slide background

AFGELAST Diepstraatfeesten in Eijsden 

Voor de 46-ste keer wordt dit zeer druk bezochte evenement georganiseerd. De sfeervolle jaarmarkt wordt gehouden in de monumentale straten van Eijsden op een steenworp afstand van België. Het is een jaarlijks festijn voor jong en ouder met veel entertainment. De markt is wat chiquer dan de doorsnee markt en trekt ook veel mensen aan welke op zoek zijn naar wat specialere producten. Daarom staan hier in een apart gedeelte ook handelaren welke kunst of speciale andere producten verkopen.

De markt wordt gehouden op de Diepstraat en de Prins Bernhardstraat welke in elkaars verlengde liggen. De zijstraten worden gebruikt door de vele kinderen welke hier hun spullen gratis mogen aanbieden. Er worden dus geen zijstraten voor de markt ingericht. Hierdoor is het parcours kleiner geworden ten opzichte van twee jaar geleden en zijn er maximaal 180 plaatsen beschikbaar. Vorig jaar hebben we om die reden best veel handelaren moeten weigeren welke op het laatste moment nog graag wilde komen.

De reclame wordt gemaakt in de verre regio en in België door het plaatsen van advertenties in lokale bladen, flyers, raamposters, grote spandoeken/borden én aanprijzingen op de aanwezige reclamezuilen in de gehele gemeente. Daarnaast wordt gedurende twee weken, vijf maal per dag een professioneel reclameboodschap uitgezonden door Falcon Radio, een zeer goed beluisterde Limburgse radiozender.

Er is vrije toegang tot de markt en in de directe omgeving kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis parkeren. Let er wel op dat er straten zijn waar alleen vergunninghouders mogen parkeren. Een bekeuring zou zonde zijn. Let hier daarom goed op.

Deze uitgebreide reclamecampagne trekt jaarlijks zeer veel bezoekers. Zorg ervoor dat u tijdig inschrijft.

Informatie

Datum: AFGELAST
Tijdstip: 11.00 – 18.00 uur
Aantalplaatsen: 180
Plaats en postcode voor navigatie: Diepstraat, 6245 BL

Terug naar Homepagina

Impressie