Slide background
Slide background
Slide background

Grote Braderie Winkelhart Echt op zondag 31 oktober 2021

Zeer grote jaarmarkt met circa 250 stands en veel vertier. De markt wordt gehouden in de winkelstraten van Echt-centrum. Bijna alle winkels zijn geopend. Het indelen van de markt is erg lastig omdat rekening moet worden gehouden met de ingangen van de winkels en er veel obstakels op het parcours aanwezig zijn zoals banken, prullenbakken, paaltjes e.d.
Verder hebben de winkels het eerste recht om een kraam voor hun winkel te laten plaatsen of de grondruimte voor hun winkel af te huren. Er zijn daarom maar slechts een beperkt aantal grote plaatsen én een beperkt aantal diepe plaatsen beschikbaar. Ook zijn er weinig plaatsen waar de auto achter de kraam kan worden geparkeerd.
Er is vrije toegang tot de markt en in de directe omgeving kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis parkeren.

In het parcours zijn twee pleinen aanwezig waar enkele (kinder)attracties kunnen worden geplaatst. Schrijft u zich hier gerust mee in.
De reclame wordt gemaakt in de vorm van advertenties in lokale bladen, flyers, raamposters, 35 driehoekborden en 20 grote spandoeken verdeeld over de hele omgeving. De markt wordt jaarlijks zeer goed bezocht en trekt doorgaans ruim tienduizend bezoekers.
Een absolute aanrader.

Informatie

Datum: 31 oktober 2021
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantalplaatsen: 250
Plaats en postcode voor navigatie: Bovenste straat, 6101 EG

Terug naar Homepagina

Impressie