Slide background
Slide background
Slide background

Marktagenda

Grote Braderie Winkelhart Echt op zondag 26 april 2020

Zeer grote jaarmarkt met circa 250 stands en veel vertier. De markt wordt gehouden in de winkelstraten van Echt-centrum. Bijna alle winkels zijn geopend.
Er is vrije toegang tot de markt en in de directe omgeving kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis parkeren.

Lees meer

Hemelvaartbraderie in Vlodrop op donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)

Deze jaarmarkt draait al meer dan 30 jaar met succes en wordt gelijktijdig met de kermis gehouden.
De markt biedt plaats voor ongeveer 100 plaatsen en wordt niet alleen drukbezocht door de lokale bevolking, maar trekt ook veel bezoekers van de omliggende campings en het aangrenzend Duitsland.

Lees meer

Vaderdagbraderie in Heerlen op zondag 21 juni 2020

Voor de 42-ste keer wordt deze braderie gehouden. De markt wordt gehouden op de Anjelierstraat in Heerlen-Noord. Een ouderwets leuke markt in een van de gezelligste volksbuurten van Heerlen. Hier weten de mensen nog een markt te waarderen en komen in grote getalen om koopjes te jagen en er een leuke dag van te maken.

Lees meer

Sint Janmarkt in Herkenbosch op zondag 28 juni 2020

Zeer grote markt met een gevarieerd aanbod aan spullen en entertainment. Bij het café midden in het parcours, staat een trailer waar verschillende artiesten de hele dag een goed muziekprogramma verzorgen.  
Herkenbosch is gelegen aan de Duitse grens en trekt veel mensen uit de omgeving maar ook veel Duitsers en toeristen.
Er is plaats voor eigenlijk alles. Buiten de jaarmarkt is ook een apart gedeelte van de markt ingericht voor de verkoop van tweedehands spullen.

Lees meer

Diepstraatfeesten in Eijsden zondag 19 juli 2020

Voor de 46-ste keer wordt dit zeer druk bezochte evenement georganiseerd. De sfeervolle jaarmarkt wordt gehouden in de monumentale straten van Eijsden op een steenworp afstand van België. Het is een jaarlijks festijn voor jong en ouder met veel entertainment. De markt is wat chiquer dan de doorsnee markt en trekt ook veel mensen aan welke op zoek zijn naar wat specialere producten. Daarom staan hier in een apart gedeelte ook handelaren welke kunst of speciale andere producten verkopen.

Lees meer

Zomermarkt in Heel op 23 augustus 2020

Al tientallen jaren vindt deze markt plaats in het centrum van Heel. En met succes. Een enquete onder de bezoekers vertelde ons dat de markt door meer dan twintig verschillende nationaliteiten wordt bezocht. Dit komt omdat het in de zomervakantie valt en er bijzonder veel toeristen verblijven in en rondom Heel. De bezoekers komen dus in grote getalen en de diversiteit van de mensen vraagt ook een diversiteit aan producten. In principe worden alle producten, food e.d. toegelaten. Tevens kunnen enkele kinderattracties worden geplaatst en kan daarmee worden ingeschreven.

Lees meer

Kermisbraderie in Oud-Geleen op 6 september 2020

Voor het 52-ste jaar. Een geweldige markt met zeer goede referenties. De Stichting welke deze markt beheerd is zeer actief en zorgt ieder jaar voor een geweldig uitgebreid entertainmentprogramma en een goede reclamecampagne.
De markt wordt gehouden gelijktijdig met de kermis van Oud-Geleen. Bijna alle winkels zijn open en de lokale ondernemers pakken flink uit. Het is een feestje om hier te staan. De markt trekt jaarlijks zo’n 15.000 bezoekers en behoort daarmee tot de grootste markten van Limburg.

Lees meer