Slide background
Slide background
Slide background

Vaderdagbraderie in Heerlen op zondag 21 juni 2020

Voor de 42-ste keer wordt deze braderie gehouden. De markt wordt gehouden op de Anjelierstraat in Heerlen-Noord. Een ouderwets leuke markt in een van de gezelligste volksbuurten van Heerlen. Hier weten de mensen nog een markt te waarderen en komen in grote getalen om koopjes te jagen en er een leuke dag van te maken.
De Anjelierstraat is een brede straat en deze straat wordt van voor tot achter en van achter tot voor helemaal vol gezet met kramen en verkoopstanden. Aan het begin van het parcours wordt door de plaatselijke carnavalsvereniging een muziek- en entertainmentplein ingericht. Er worden dus geen zijstraten voor de markt gebruikt en iedereen die wordt toegelaten staat op de hoofdstraat.
Er is vrije toegang tot de markt en in de directe omgeving kunnen zowel bezoekers als standhouders gratis parkeren. Vele zullen ook hun wagen achter de kraam kunnen wegzetten.

De reclame wordt gemaakt in de vorm van advertenties in lokale bladen, flyers, raamposters en diverse grote spandoeken verdeeld over Heerlen. De markt wordt jaarlijks goed bezocht door enkele duizenden bezoekers, hoofdzakelijk uit Heerlen-Noord.

Een absolute aanrader.

Informatie

Datum: 21 juni 2020
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Aantalplaatsen: 120
Plaats en postcode voor navigatie: Anjelierstraat, 6414 EW

Terug naar Homepagina

Impressie

Heerlen1Heerlen4